Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının orantılı standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını belirlemek dâhilin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu, bina yüksekliğine ilgilı olarak Umumi olarak, 2023 yılı itibarıyla 30 metreden elan şiddetli olan çalışmayeri ve ticari binalarda yangın merdiveni zaruri hale gelmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına nazaran belirli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlamlığını yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. yangın kapısı Ivedili çıkış bapsı ismi ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca bünyeda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Kaçış yolları ve öbür tedbirler, yangın yahut vesair acil durumlarda hayat emniyetliğinin yalnızca sessiz bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı Yangın Çıkış Kapısı imal edebiliriz.

Yangın bapları yararlanma kayranına nazaran, rengine bakarak ya da modeline bakılırsa yangın kapısı çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan manken sınıflandırması dundaki gibidir

Sevdiklerimiz arasında engel olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler bâtınin meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Fakat yangındaki ürkü çabucak ansızın binaya katılmak talip hevesli olmayan kişilerin bu hareketinin önlenmesi ancak yangın merdiveni kapısının haricen açılmasının önlenmesi ile kabil olacaktır.

Report this wiki page